Lottas Hud Hår & Kosmetika

God eftermiddag på er alla mina läsare! Jag blir så glad över att jag får allt fler följare på den här bloggen för varje dag som går och det måste väl bero på att det pågår många spännande saker i mitt liv i Kiruna. Idag är det torsdag och jag har just stämplat ut ifrån jobbet. Idag ska jag berätta om ytterligare ett företag som jag verkligen vill rekommendera! Nämligen Lottas Hud Hår & Kosmetika. Det finns säkert fler än jag som skulle vilja sola på ett solarium i Kiruna

 

Det här företaget har fått mig att må så mycket bättre än vad jag gjorde förut och allting handlar om att jag går dit för att få sola solarium i Kiruna. Det är bra att det finns möjlighet till att sola solarium i Kiruna, för under några veckor varje år försvinner solen helt och vi har då vad man kallar för polarnatt. Det här kan få vem som helst att bli nedstämd eller till och med djupt deprimerad. Det är inte alls ovanligt att folk här i Kiruna måste äta antidepressiva läkemedel mitt i den mörka vintern! Jag slipper i alla fall detta tack vare att jag går och solar solarium i Kiruna på Lottas Hud Hår & Kosmetika. Det är verkligen uppiggande att få ligga en halvtimma åt gången och lapa sol! Jag kan riktigt känna hur hela kroppens produktion av vitamin D stimuleras eftersom jag blir så pigg av att sola. Jag tror att det finns många människor här i Kiruna som skulle må bra av att gå hit och få njuta av dessa härliga stunder som det är att få sola i ett solarium. Jag är verkligen nöjd med det här företaget och jag hoppas nu att en del av mina fina läsare, också ska upptäcka hur härligt det är med detta solarium i Kiruna!