Aquarele kan hjälpa er att städa!

Hej på er alla mina trogna läsare och riktigt varmt välkomna in till bloggen den här underbart soliga dagen i slutet av mars! Jag hoppas att ni ska tycka att ämnet för dagen ger er en intressant stunds läsning, särskilt för er som är i behov av en städfirma eller mer specifikt, hjälp inom hemstädning på Lidingö, och när ni läst klart vill jag att ni ska ha fått inspiration och några praktiska tips på hur ni också kan göra er vardag lite enklare. Aquarele är namnet på den städfirma som bokstavligt talat har räddat mig ut ur min allt mer stressade tillvaro. Om du är som jag, en heltidsarbetande mamma som får ta ett stort ansvar både på arbetet och i hemmet vet du hur svårt det är att få tiden att räcka till. Jag får ju en hel del kommentarer här i bloggen och en gemensam nämnare det är hur stressade många småbarnsföräldrar tycks vara med alla dessa krav som finns från höger och vänster i parti och minut. Jag bor i en villa ute på Lidingö med man, två katter och tre barn. Det är en fantastisk miljö för barnen att växa upp i. Men som heltidsarbetande föräldrar och tre barn som ska skjutsas till och från olika fritidsaktiviteter, mat som ska lagas och skolväskor som ska packas med mera så räckte tiden inte till för allt det andra som städning. 

 

Aquarele hjälper till med hemstädning på Lidingö och i övriga Stockholm. Idag när jag kom hem möttes jag av doften av nybakade kanelbullar. Vilket härligt välkomnande! Nu när jag slapp att städa, och dessutom blev inspirerad av bullbaket, slängde jag snabbt ihop ingredienserna till en sockerkaka. Vi ska ha gott fika framför teven ikväll i vårt nystädade och fräscha hem! Jag vet att Aquarele även kan göra era liv lite enklare!